Bed & Breakfast Zeeland

Iedere ochtend heerlijk wakker worden midden in de prachtige natuur van Zeeland? Vervolgens de dag beginnen met een lekker ontbijt in uw vakantiewoning. Dat klinkt toch fantastisch? Blijf slapen tijdens uw vakantie in een mooie Bed & Breakfast Zeeland. Hof Welzinge biedt vier verschillende vakantiewoningen aan waarbij u ook ontbijtservice kunt bestellen. Zo geniet u optimaal van uw vakantie.

Vakantie in Zeeland in de natuur

Wilt u tijdens uw vakantie in onze Bed & Breakfast in Zeeland graag de Zeeuwse natuur ontdekken? Dan zit u goed bij Hof Welzinge. Verblijf in een vakantiehuis in Zeeland en ontdek de prachtige natuur. Onze vakantiewoningen bevinden zich midden in de natuur, naast de boerderij van de eigenaren. Hier geniet u van de natuur, maar ook buiten onze Bed & Breakfast is genoeg te zien. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in verschillende natuurgebieden en bossen. In deze gebieden maakt u de mooiste wandelingen en fietstochten waarbij u kans hebt om damherten of reeën tegen te komen. Of wat dacht u van prachtige loofbomen bekijken vlakbij de kust?

Bed & Breakfast in Zeeland

Een vakantie in Zeeland met uitgebreid ontbijt? Hof Welzinge biedt vier zeer luxe en moderne vakantiewoningen aan. Hierbij kunt u ook een ontbijtservice van Myrthe bestellen. Wij verzorgen dan een heerlijk ontbijt voor u. U geniet dan van alle luxe van een Bed & Breakfast in Zeeland. De ontbijtservice is mogelijk op zaterdagochtend. Myrthe maakt dan een vers ontbijt welke aan de deur wordt bezorgd. Wanneer u met een meerdere personen bent, verzorgen wij een familie- of gezinsmand. Dit is speciaal voor grotere porties en wordt er rekening gehouden met kinderen. 

“In 1 woord geweldig. Het huisje was buitengewoon mooi en comfortabel. Erg schoon en heel goed, een echte aanrader. Een mooie omgeving om te fietsen, alles is dichtbij.”

Boek een vakantiewoning!

Wandelen & fietsen tijdens uw Zeeland

Gaat u tijdens uw vakantie graag wandelen en fietsen in de omgeving? Vanaf Hof Welzinge kunt u verschillende routes vinden in de natuur, bij fort Rammekens of een stadswandeling in Middelburg bijvoorbeeld. Het is ook bijzonder leuk om langs het water te wandelen en fietsen. Ontzettend mooi om zo de omgeving te ontdekken. U wandelt of fietst dan langs prachtige duinen, bossen en knusse Zeeuwse dorpen.

Waar ligt onze Bed and Breakfast in Zeeland?

Bed and breakfast zeeland

Leven op de boerderij

Verblijft u op onze Bed & Breakfast in Zeeland? Kom dan een kijkje nemen op onze boerderij. Naast uw vakantiewoning vindt u onze boerderij met verschillende dieren. Aai de lammetjes, haal de koeien op om te melken of bekijk onze paarden. Op een rustig moment (tussen 13.30 en 15.30) kunt u gerust eens langs komen. U kunt dan op u gemak de boerderij bekijken en het leven op de boerderij van dichtbij meemaken.

bed and breakfast in zeeland hof welzinge

Musea bezoeken vanuit de Bed & Breakfast

Wilt u tijdens uw vakantie in Zeeland een museum bezoeken? In de omgeving van onze Bed & Breakfast vindt u verschillende musea. Ontdek een fort bij Fort Rammekens. Leer meer over Zeeland in het Zeeuws Museum of geniet van een schitterend uitzicht bij Lange Jan.

Bezoek de kerk op zondag tijdens uw weekendje Zeeland

Ook als u op zondag de kerk wilt bezoeken zijn er verschillende mogelijkheden op fietsafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in Ritthem de kerkdienst bezoeken, maar u kunt ook gemakkelijk uitwijken naar Vlissingen tijdens uw vakantie in de Bed & Breakfast in Zeeland.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!