De tuin!

jan 13, 2020

Goedemorgen,

Een nieuw jaar… Tijd voor nieuws! Tijd voor een update. Zowel binnen als buiten is hard gewerkt aan de vier vakantie woningen. Ook nodig aangezien we de streefdatum hebben gezet op dinsdag 31 maart 2020.

Deze keer verder met name nieuws uit de tuin, de Zeeuwse klei. De aanleg was geen kleinigheidje! Met trekkers is ik weet niet hoeveel grond verzet, zand en stenen aangevoerd… en met vereende krachten het plan uitgevoerd.

De invulling
Er ligt nu bestaand uit mooi donkere klinkers een brede oprit tot naast de woningen. Met aan het begin van de oprit vier ruime parkeerplekken voor de auto’s van onze gasten. Misschien wel uw auto?

Aangrenzend de jonge aanplant van de beukenhaag met erachter de eerste jonge groene grasscheutjes van het weiland. Verderop het pad naar de voorkant van de vakantiewoningen.
Via dit pad kun je in de drie van de vier woningen komen. De toegang tot het vierde huisje ligt aan de achterkant.
Eerst kom je bij een pad, aan de zijkant van het huis, dat naar de gezamenlijke wasruimte leidt. Met aan beide zijden van het pad een privé terras voor de beide aangrenzende woningen. Een fijne plek om even op adem te komen na een stevige wandeling, of fietstocht… Want ja… ook aan onze fietsende gasten is gedacht. Om de fiets te stallen hebben we plek gemaakt. En ik dacht zelfs voorzien van een oplaadpunt… maar dat ga ik navragen. We laten het weten…

Tot de volgende keer!

 

Mail

Wilt u het volgende blog ook direct in uw mailbox ontvangen?

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!