Schitterende roepsaccommodatie in Zeeland

Op Hof Welzinge kunt u heel goed terecht met groepen. U kunt er namelijk voor kiezen meerdere vakantiewoningen of zelfs heel Hof Welzinge af te huren. Dat betekent dat u met groepen tot 30 personen bij ons terecht kunt. Dat maakt Hof Welzinge ideaal geschikt als groepsaccommodatie in Zeeland.

Activiteiten vanaf uw groepsaccommodatie in Zeeland

Als u met een groep bij ons verblijft is het natuurlijk fijn om leuke dingen te kunnen doen. Gelukkig kunt u ook met groepen de leukste activiteiten ondernemen in de buurt van onze vakantiehuizen. Bezoek bijvoorbeeld een leuke escaperoom in Middelburg. Reserveer meerdere kamers en speel tegen elkaar of tegen de klok. En als u dan toch in Middelburg bent, dan kunt u natuurlijk ook op uw gemak de stad verkennen. Middelburg is een oude stad, waarin heel veel te zien is.

Boek een groepsaccommodatie!

Steden bezoeken vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u, naast Middelburg, nog een aantal hele leuke steden en dorpen bezoeken. Bijvoorbeeld Vlissingen. Deze havenstad heeft de langste zeeboulevard van Nederland, van waaruit u een prachtig zicht hebt op de voorbijvarende schepen. Daarnaast kunt u in de stad heerlijk eten en drinken. Er zijn een heleboel strandpaviljoens waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook zijn er veel visrestaurants waar u alle Zeeuwse vis specialiteiten kunt komen proeven.

Leuke musea in Middelburg

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u ook gemakkelijk de leuke musea in Middelburg bezoeken. Bijvoorbeeld het Zeeuws Museum. In het Zeeuws museum ziet u allerlei verschillende collecties voorbij komen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar oude klederdracht, maar ook naar wandtapijten en Archeologie uit de regio. En natuurlijk worden er ook verschillende kunstwerken uit Zeeland getoond. U kunt hier een heel mooi kijkje krijgen in de geschiedenis van Zeeland. Dit maakt het een ideaal uitstapje vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland.

Authentieke dorpjes in de omgeving

Ook zijn er verschillende leuke dorpjes in de omgeving van onze groepsaccommodatie in Zeeland. Bijvoorbeeld Zoutelande. Zoutelande beschikt mooie stranden, en de omgeving beschikt over een bunkermuseum. En voor de kinderen is een bezoek aan Waterspeeltuin De Meerpaal echt een must.

Bezoek de kerk op zondag

Ook als u op zondag de kerk wilt bezoeken zijn er verschillende mogelijkheden op fietsafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in Middelburg de kerkdienst bezoeken, maar u kunt ook gemakkelijk uitwijken naar Vlissingen of Arnemuiden.

Ontdek onze groepsaccommodatie in Zeeland

U kunt bij ons met groepen tot 30 personen verblijven. Huur bijvoorbeeld heel Hof Welzinge af, zodat u met uw hele groep op een fijne plek verblijft. U kunt er ook voor kiezen een aantal van de vakantiewoningen te reserveren. Bijvoorbeeld vakantiewoning De Scholekster voor 4 personen en de Veldleeuwerik voor 8 personen. Zo kunt u gemakkelijk zelf een samenstelling maken

Ontdek de ligging van onze groepsaccommodatie in Zeeland

Groepsaccommodatie in Zeeland tot 30 personen

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!