Herfstvakantie in Zeeland boeken

Herfstvakantie in Zeeland

Zeeland, de provincie met de meeste zonuren. Miljoenen mensen vieren er elk jaarlijks hun vakantie en het is de favoriete Nederlandse vakantiebestemming van Duitsers. De stranden en de zee maken het een waar genot om de zomer in Zeeland door te brengen. Maar, wat veel mensen niet weten, is dat een vakantie in Zeeland in de herfstvakantie ook een onvergetelijke ervaring is. We zullen het nog mooier maken:  oktober is waarschijnlijk de mooiste maand om Zeeland te bezoeken! En al helemaal vanuit een van onze mooie vakantiehuizen, midden in de natuur.

Zeeland in de herfstvakantie boeken

In de herfstvakantie komt de Zeeuwse natuur tot leven. Dit komt bijvoorbeeld doordat het paartijd is voor de reeën en herten. Maar ook doordat de natuur weer even vrij spel krijgt. De zomerdrukte is voorbij en Zeeland is weer de “rustige” provincie die het hoort te zijn. Hierdoor krijgt de natuur weer de vrijheid om zijn eigen gang te gaan. Daarnaast kunt u in de haven van Zierikzee bruinvissen spotten en, als u een verrekijker meeneemt, de mooiste trek-, water- en weidevogels spotten in de Zeeuwse Delta. Dit moet u zeker gezien hebben tijdens uw herfstvakantie in Zeeland. 

Ontdek het rustige Zeeland in de herfst

In de herfstvakantie komt de Zeeuwse natuur tot leven. Dit komt bijvoorbeeld doordat het paartijd is voor de reeën en herten. Maar ook doordat de natuur weer even vrij spel krijgt. De zomerdrukte is voorbij en Zeeland is weer de “rustige” provincie die het hoort te zijn. Hierdoor krijgt de natuur weer de vrijheid om zijn eigen gang te gaan. Daarnaast kunt u in de haven van Zierikzee bruinvissen spotten en, als u een verrekijker meeneemt, de mooiste trek-, water- en weidevogels spotten in de Zeeuwse Delta. Dit moet u zeker gezien hebben tijdens uw herfstvakantie in Zeeland.

Herfstvakantie in zeeland boeken

Zeeuwse stedentrip in de herfstvakantie

Ook is de herfstvakantie in Zeeland het ideale moment om een stedentrip door Zeeland te doen. Steden als Middelburg en Vlissingen bieden al gauw een leuk dagje weg. En zeker als het weer een dagje tegenzit (wat goed mogelijk is in de herfst) is een dagje rondstruinen door een prachtige Zeeuwse stad een uitstekende keuze. In Middelburg kunt u in oktober bijvoorbeeld het Zeeuws Museum bezoeken. In de oude Abdij van Middelburg ziet u hier alles wat onder het Zeeuws Erfgoed valt. Een herfstvakantie in Zeeland wordt op deze manier nog een heel leerzame vakantie. Ook kunt u vanuit uw vakantiehuis in Zeeland gemakkelijk richting Vlissingen trekken. Deze vissersstad staat bekend om alles wat met zee en zeevaart te maken heeft. Zo kunt u hier het Zeeuws Maritiem MuZEEum bezoeken, zeefort Rammekens bezoeken en heerlijk uitwaaien in de herfstwind op het strand. Genoeg reden om meteen uw herfstvakantie te boeken.

Vakantiehuis in Zeeland boeken

De herfstvakantie in Zeeland kan dus geweldig worden. Zeker met een vakantiehuis in Zeeland op Hof Welzinge. Onze vakantiehuizen zijn nieuw, bieden veel luxe en, misschien wel het belangrijkste, ze staan op een prachtige plek in Zeeland. Vanuit onze vakantiehuizen in Zeeland beleeft u een unieke herfstvakantie. Kies in de herfstvakantie bijvoorbeeld voor ‘De Scholekster’, een van onze 4-persoons vakantiewoningen in Zeeland. ‘De Scholekster’ is een hoekwoning en heeft daardoor opvallend veel lichtinval. En met 2 slaapkamers, een badkamer, een ruime en ingerichte zithoek en een volledige keuken heeft u alle luxe van thuis.

U kunt ook kiezen voor ons 4-persoons Vakantiehuis in Zeeland ‘De Grutto’. Ook dit is een hoekwoning, maar met een net wat andere indeling en inrichting dan de Scholekster. En beide woningen kijken prachtig uit over het weiland. Dit is zeker in de herfstvakantie een genot voor het oog.

8-persoons vakantiehuis in Zeeland

Ook voor een 8-persoons vakantiehuis in Zeeland kunt u op Hof Welzinge terecht. Bij ons kunt u vakantiehuis ‘De Veldleeuwerik’ en vakantiehuis ‘De Rietzanger’ huren. ‘De Veldleeuwerik’ is een luxe tussenwoning met een moderne keuken en een gezellig barretje. De woning beschikt over 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping. Ook heeft u toegang tot het grote hoekterras met veel privacy en uitzicht over het water.  ‘De Rietzanger’ is een hoekwoning met heel veel lichtinval. De woning heeft 4 grote slaapkamers en een hele luxe keuken. En net als ‘De Veldleeuwerik’ kijkt deze vakantiewoning in Zeeland uit over het water. Zo proeft u elke ochtend de charme van Zeeland in de herfstvakantie.

Een groepsaccommodatie in Zeeland boeken

Zeeland is ZO mooi in de maanden oktober en november, dat u dit het liefst met al uw vrienden en familie wilt delen. En dat kan! U kunt bij ons namelijk een groepsaccommodatie in Zeeland huren. Zo kunt u met 30 personen komen genieten van onze prachtige provincie in de herfst. Het is niet een accommodatie die u huurt. U huurt ons hele vakantiepark in Zeeland of een gedeelte van het park af. Zo heeft u alle ruimte om écht te komen genieten van Zeeland. Wilt u meer informatie over een groepsaccommodatie in Zeeland boeken? Neem dan contact met ons op. Of boek de groepsaccommodatie rechtstreeks via onderstaande link. En dan hopen wij u in de herfstvakantie op ons mooie park in Zeeland te mogen ontvangen.

Herfstvakantie Zeeland Boeken zee
Herfstvakantie Zeeland Boeken Vlissingen

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!