Kerstvakantie in Zeeland

Kerstvakantie in Zeeland

Niets is fijner dan de Kerstvakantie samen door te brengen. Even samen genieten voor alle feestdagen of juist met elkaar de feestdagen ergens anders doorbrengen. In Zeeland ervaart u het echte vakantiegevoel. U bent even helemaal weg, maar wel met de gezelligheid van thuis. Komen jullie ook de Kerstvakantie in Zeeland doorbrengen?

Vakantiehuis met de Kerst

In Zeeland kunt u écht even samen Kerst vieren. Vlakbij de sfeervolle stad Middelburg is dit een fijne vakantiebestemming voor de feestdagen. Samen even lekker uitwaaien, activiteiten beleven en vooral heerlijk ontspannen. Breng de Kerst door in een vakantiehuis in Zeeland. Ons moderne vakantiehuis is van alle gemakken voorzien zodat u een heerlijke Kerst beleeft. Kom helemaal tot rust vlakbij de Zeeuwse kust .

Kerstvakantie in Zeeland

Tijdens de Kerstvakantie kunt u even helemaal ontspannen en uitrusten. Hof Welzinge ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, vlakbij sfeervol Middelburg. Gezellige restaurants en terrassen zijn vlakbij en ook leuke winkels voor de laatste kerstinkopen. Door de ligging vlakbij het strand kunt u ook fijne strandwandelingen maken of door de duinen een verfrissende fietstocht maken.

Naar Zeeland in de winter

Veel mensen denken bij Zeeland direct aan een strandvakantie. Maar Zeeland is niet alleen in de zomermaanden een heerlijke vakantiebestemming. Ieder seizoen is er namelijk veel te beleven, maar is het ook de ideale plek om te ontspannen. In Zeeland kunt u uitwaaien aan de kust, mooie wandelingen maken of naar één van de natuurgebieden in de omgeving. De authentieke dorpen en steden in de omgeving bieden veel activiteiten. Bezoek tijdens u vakantie in de winter in Zeeland een museum, zoals Museum Middelburg of ga met de kinderen naar het overdekte speeltuin ’s Heer Arendskerke.

Vakantiehuis boeken in de Kerstvakantie

Middenin de weilanden vindt u Hof Welzinge. Naast de boerderij van familie de Wolf-Cazant staan vier luxe vakantiewoningen onder één dak. In de moderne woningen genie tu van de rust en vrijheid van het platteland, maar bent u ook zo bij de zee en het strand.

Vakantiehuis boeken

Groepsaccommodatie met Kerst

Viert u altijd Kerst met de familie? Dan kunt u ook meerder appartementen boeken bij Hof Welzinge. Zo kunnen jullie samen Kerst vieren met ieder een eigen vakantiewoning. U geniet zo van de gezelligheid met een groep, maar ook van de privacy met uw gezin.

Leuke musea in Middelburg

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u ook gemakkelijk de leuke musea in Middelburg bezoeken. Bijvoorbeeld het Zeeuws Museum. In het Zeeuws museum ziet u allerlei verschillende collecties voorbij komen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar oude klederdracht, maar ook naar wandtapijten en Archeologie uit de regio. En natuurlijk worden er ook verschillende kunstwerken uit Zeeland getoond. U kunt hier een heel mooi kijkje krijgen in de geschiedenis van Zeeland. Dit maakt het een ideaal uitstapje vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland.

Steden bezoeken vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u, naast Middelburg, nog een aantal hele leuke steden en dorpen bezoeken. Bijvoorbeeld Vlissingen. Deze havenstad heeft de langste zeeboulevard van Nederland, van waaruit u een prachtig zicht hebt op de voorbijvarende schepen. Daarnaast kunt u in de stad heerlijk eten en drinken. Er zijn een heleboel strandpaviljoens waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook zijn  er veel visrestaurants waar u alle Zeelandse vis specialiteiten kunt komen proeven.

Leuke dorpjes in de omgeving

Ook zijn er verschillende leuke dorpjes in de omgeving van onze groepsaccommodatie in Zeeland. Bijvoorbeeld Zoutelande. Zoutelande beschikt mooie stranden, en de omgeving beschikt over een bunkermuseum. En voor de kinderen is een bezoek aan Waterspeeltuin De Meerpaal echt een must.

Bezoek de kerk op zondag

Ook als u op zondag de kerk wilt bezoeken zijn er verschillende mogelijkheden op fietsafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in Ritthem de kerkdienst bezoeken, maar u kunt ook gemakkelijk uitwijken naar Vlissingen.

Ontdek onze groepsaccommodatie in Zeeland

U kunt bij ons met groepen tot 30 personen verblijven. U kunt bijvoorbeeld heel Hof Welzinge afhuren, zodat u met uw hele groep op een fijne plek verblijft. U kunt er ook voor kiezen een aantal van de vakantiewoningen te reserveren. Bijvoorbeeld vakantiewoning De Scholekster voor 4 personen en de Veldleeuwerik voor 8 personen. Zo kunt u gemakkelijk zelf een samenstelling maken.

Boek nu uw groepsaccommodatie in Zeeland

Tot ziens
in Zeeland!

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!