Last Minute Zeeland

Boek nu een last minute naar Zeeland

Wilt u nog heel graag lekker op vakantie dit jaar, en heeft u geen zin in een lange reis? Dan is een last minute naar Zeeland misschien iets voor u. Zeeland, de Nederlandse provincie met de meeste zonuren, is een heerlijke vakantiebestemming. Naast heerlijk genieten van de zee kunt u ook genieten van de mooie steden die de provincie rijk is. Middelburg, Vlissingen en bijvoorbeeld Terneuzen zijn allemaal steden waar u met gemak een dag plezier kunt beleven. Alleen al daarom is een last minute naar Zeeland de moeite waard.

Last minute naar zeeland in een vakantiewoning

Om echt te kunnen genieten van uw vakantie is het prettig als u kunt overnachten in een mooie huuraccommodatie. En dat is precies wat wij u kunnen bieden. Op Hof Welzinge huurt u verschillende luxe huuraccommodaties. Onze vakantiewoningen zijn allemaal zeer luxe en recent gebouwd. We bieden vakantiewoningen aan voor 4 tot 8 personen. Maar ook als u last minute naar Zeeland wilt komen met een groep kunt u gemakkelijk bij ons terecht. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om 4 luxe woningen met alle voorzieningen voor een groep te huren.

4-persoons vakantiewoningen

Onze 4-persoons vakantiewoningen, De Grutto en De Scholekster, zijn zeer luxe en volledig ingericht zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. De Grutto is een hoekwoning en beschikt over een vrij hangende keuken. Op de begane grond is ook nog een badkamer met apart toilet te vinden. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers waar in totaal 4 personen kunnen verblijven.

De Scholekster is ook een hoekwoning, en heeft door de hoeveelheid ramen een hele mooie lichtinval. De woning beschikt over een kookeiland en een badkamer met toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers voor 4 personen. Beide woningen zijn volledig ingericht, dus u kunt meteen beginnen met genieten van uw last minute in Zeeland.

Onze 8-persoons woningen

Boekt u met een groep van 8 personen een last minute naar Zeeland, dan zijn De Veldleeuwerik en De Rietzanger goede opties voor uw verblijf. Beide woningen zijn zeer ruime en bieden alle ruimte voor 8 personen. Ook deze woningen zijn volledig ingericht voor uw gemak. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het genieten!

Last Minute Zeeland

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!