Luxe vakantiewoning in Zeeland

Een eigen stek

De beste manier om van uw vakantie in Zeeland te genieten is vanuit de comfort van uw eigen vakantiewoning. Daarom verhuren wij luxe vakantiewoningen in Zeeland. We maken uw verblijf in onze mooie provincie zo prettig mogelijk.

Luxe vakantiewoning in Zeeland

De woningen die wij aanbieden zijn elk recentelijk gebouwd. Zodoende zijn ze zeer modern en voorzien van alle luxe die u van een moderne woning kunt verwachten. De woningen hebben allemaal mooie lichtinval en beschikken over een mooi terras. Hof Welzinge beschikt over 4 types vakantiewoning:

  • De Rietzanger
  • De Veldleeuwerik
  • De Scholekster
  • De Grutto

De Rietzanger en De Veldleeuwerik zijn 8-persoons vakantiewoningen. Ze beschikken over een ruime woonkamer, een grote eetkamer en een luxe keuken. De Scholekster en De Grutto zijn 4-persoons woningen. Ze beschikken over dezelfde ruimtes, maar net in een iets kleinere opstelling.

Luxe vakantiewoning in Zeeland voor 4 personen

Op Hof Welzinge kunt u kiezen uit 2 vakantiewoningen voor 4-personen. Beide zijn mooie vakantiewoningen waarin u heerlijk van uw vakantie kunt genieten.

De Grutto

De Grutto is een mooie hoekwoning met een prachtige vrij hangende keuken. De woning heeft een badkamer met toilet op de begane grond. Een mooi terras met ruim uitzicht waar u geniet van de buitenlucht. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping, de badkamer en het toilet op de begane grond.

De Scholekster

Deze luxe 4-persoons vakantiewoning. Ook dit is een hoekwoning. Deze luxe vakantiewoning in Zeeland beschikt over een open keuken met alles er op en er aan. Daarnaast beschikt het huis over een mooi hoekterras met prachtig uitzicht. De badkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond, de slaapkamers op de eerste verdieping.

Luxe vakantiewoning in Zeeland voor 8 personen

Ook kunt u op Hof Welzinge terecht voor een luxe vakantiewoning in Zeeland voor 8 personen. Een heerlijk verblijf voor een groot gezin, maar ook met een aantal vrienden of meer familie.

De Rietzanger

De Rietzanger is een ruime hoekwoning met veel lichtinval. U kunt hier heerlijk genieten van de zon en van de ruimte. De woning heeft 2 luxe badkamers. Hiervan staat er 1 op de begane grond, en een op de eerste verdieping. Het huis heeft 4 grote slaapkamers en een groot terras met uitzicht over het water.

De Veldleeuwerik

De Veldleeuwerik is de laatste woning van Hof Welzinge. Het is een mooie tussenwoning met een L-vormige keuken met bar. De 2 luxe badkamers staan op de eerste verdieping en op de begane grond. Het terras is knus en privé. U heeft hier geen last van de buren.

Luxe vakantiewoning in Zeeland
Luxe vakantiewoning  Zeeland

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!