Vakantiehuis Zeeland voorjaar

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent meer zonneschijn dan regen. Kom genieten van het prachtige Zeeland. Boek nu uw vakantiehuis in Zeeland voor het voorjaar.

Vakantiehuis Zeeland in voorjaar

Overweegt u om in het voorjaar een vakantiehuis in Zeeland te huren? Een goede keuze! Komt langs in de meivakantie of in het Hemelvaartweekend. Geniet van de rust en ruimte bij uw vakantiehuis in Zeeland. Gaat u er liever op uit? Ook dat is mogelijk. Er is genoeg te beleven in Zeeland. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de Boulevard van Vlissingen, of breng een bezoek aan het Zeeuws Museum in Middelburg.
Gaat u toch liever later in het jaar? Ook met Pinksteren is Hof Welzinge de ideale plek om uw vrije dagen door te brengen. Boek uw vakantiehuis in Zeeland voor het voorjaar vandaag nog.

Hof Welzinge

Hof Welzinge, gelegen in Ritthem, is gelegen op een schitterende locatie in Zeeland. Met prachtige vakantiehuizen komt u gegarandeerd uw vakantie of weekend door. Hof Welzinge beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er voor iedere woning één parkeergelegenheid beschikbaar. Voor elektrische fietsen zijn er oplaadpunten aanwezig. Bij ons kunt u ook fietsen of scooters huren. Ontdek het mooie Zeeland! Aan de zijkant van Hof Welzinge bevindt zich een kelder. Hier staan wasmachines en een droger. Zo heeft u elke dag weer schone kleren. Komt genieten van een prachtig vakantiehuis in Zeeland in het voorjaar. 

Verschillende vakantiehuizen in Zeeland

Op Hof Welzinge kunt u verschillende vakantiehuizen boeken. Er is de beschikking over vier mooie huizen. Er is nog ruimte om een vakantiehuis in Zeeland in het voorjaar te boeken. Lees onderstaand de beschrijving van onze vakantiehuizen en maak uw keuze!

De Rietzanger

De Rietzanger is een ruime hoekwoning met veel lichtinval, geschikt voor 8 personen. U kunt hier heerlijk genieten van de zon en van de ruimte. De woning heeft 2 luxe badkamers. Hiervan staat er 1 op de begane grond, en een op de eerste verdieping. Het huis heeft 4 grote slaapkamers en een groot terras met uitzicht over het water.

De Scholekster

De Scholekster is een vakantiewoning voor 4 personen. Het is een woning met opvallend veel lichtinval. Zo heeft u het mooie weer ook in huis. Er is ook een luxe eilandkeuken aanwezig. Zo kunt u altijd zelf de lekkerste maaltijden klaarmaken. Vermoeid na een lange dag? Ga heerlijk ontspannen op het hoekterras en geniet van het prachtige uitzicht. 

De Grutto

De Grutto is geschikt voor 4 personen. Het is een prachtige hoekwoning met een vrij hangende keuken. Met een badkamer en toilet op de begane grond en 2 slaapkamers op de 1e verdieping heeft u alle voorzieningen in huis! Er is ook nog een knus terras aanwezig met uitzicht op de fruitbomen en het weiland. Ideaal om heerlijk tot rust te komen.

 De Veldleeuwerik

De Veldleeuwerik is de laatste woning van Hof Welzinge. U kunt met 8 mensen terecht in deze vakantiewoning. Het is een mooie tussenwoning met een L-vormige keuken met bar. De 2 luxe badkamers staan op de eerste verdieping en op de begane grond. Het terras is knus en privé. U heeft hier geen last van de buren.

Vakantiehuis in Walcheren
Vakantiehuis Middelburg

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!