Op vakantie in Zeeland

Wilt u op vakantie in Zeeland?

Bent u nog op zoek naar een plek om deze vakantie door te brengen?
Misschien zijn onze vakantiewoningen iets voor u. Op Hof Welzinge kunt u verschillende moderne vakantiewoningen huren. Deze zijn allemaal volledig ingericht voor uw gemak. Hierdoor heeft u tijdens uw vakantie alle ruimte om leuke dingen te doen wanneer u op vakantie in Zeeland gaat. Er zijn genoeg leuke dingen in Zeeland te doen.

Uitstapjes tijdens uw vakantie

Op vakantie in Zeeland kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Er zijn bijvoorbeeld musea die u kunt bezoeken, maar ook de Deltawerken zijn een unieke aanrader. Met natuurlijk Neeltje Jans als grootste trekpleister.

Neeltje Jans

Neeltje Jans is misschien wel het bekendste onderdeel van de Deltawerken, en daarmee een onmisbare activiteit wanneer u op vakantie in Zeeland gaat. Deltapark Neeltje Jans bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is er de stormvloedkering. Neeltje Jans staat aan het begin van ’s werelds grootste stormvloedkering. U kunt bij Neeltje Jans een kijkje krijgen in deze kering. Ook is er de Delta Experience. Dit is een 4D animatie die u meeneemt in de reden van de bouw van de Deltawerken: de watersnoodramp in 1953. Daarnaast kunt u in Neeltje Jans verschillende zeedieren ontdekken. Kortom, een bezoek aan Neeltje Jans is een leuk dagje uit voor jong en oud wanneer u op vakantie in Zeeland gaat.

Op vakantie in Zeeland: de leukste steden

Ook kunt u allerlei leuke steden en dorpen bezoeken als u op vakantie in Zeeland bent. Bijvoorbeeld provinciehoofdstad Middelburg. In Middelburg kunt u allerlei leuke dingen doen. Gaat u bijvoorbeeld voor een dagje familieplezier? Bezoek dan Mini Mundi, een familiepretpark in Middelburg. In Mini Mundi kunt u de leukste avonturen beleven. Ga naar Miniatuur Walcheren waar u een kijkje krijgt in de miniomgeving van Middelburg. Of bezoek de indoor speeltuin of het pretpark van Mini Mundi. Heeft u meer zin in een rustig dagje in Middelburg? Bezoek dan een van de musea die de stad heeft. Natuurlijk is er nog veel meer te doen wanneer u op vakantie in Zeeland bent. Trek eropuit en ontdek de prachtige provincie. Ga fietsen, wandelen of wees sportief. Zeeland heeft tal van mogelijkheden.

Boek uw vakantiewoning in Zeeland

Wilt u dit allemaal niet missen? Ga dan heerlijk op vakantie in Zeeland bij Hof Welzinge. De vakantiewoningen kunnen ook geboekt worden als groepsaccommodatie. Bij ons kunt u kiezen uit 4 verschillende typen vakantiewoning:

Alle vakantiewoningen zijn volledig ingericht voor uw gemak. Zo kunt u optimaal genieten als u op vakantie in Zeeland bent. U kunt wanneer u op vakantie in Zeeland bent geniet van luxe en moderne badkamers, meerdere slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een schitterend terras bij uw vakantie woning. Dat wordt een topvakantie! Ook is het mogelijk om vakantiewoningen met groepen tot maximaal 30 personen te boeken. Dan huurt u namelijk meerdere woningen bij Hof Welzinge. Dit is erg leuk wanneer u met de hele familie op vakantie in Zeeland wilt gaan. 

Op vakantie in Zeeland
Op vakantie in Zeeland

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!