Op vakantie in Zeeland

Wilt u op vakantie in Zeeland?

Bent u nog op zoek naar een plek om deze vakantie door te brengen?
Misschien zijn onze vakantiewoningen iets voor u. Op Hof Welzinge kunt u verschillende moderne vakantiewoningen huren. Deze zijn allemaal volledig ingericht voor uw gemak. Hierdoor heeft u tijdens uw vakantie alle ruimte om leuke dingen in Zeeland te doen. Want er zijn genoeg leuke dingen in Zeeland te doen.

Uitstapjes tijdens uw vakantie

Op vakantie in Zeeland kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Er zijn bijvoorbeeld musea die u kunt bezoeken, maar ook de Deltawerken zijn een unieke aanrader. Met natuurlijk Neeltje Jans als grootste trekpleister.

Neeltje Jans

Neeltje Jans is misschien wel het bekendste onderdeel van de Deltawerken, en daarmee een onmisbare activiteit tijdens uw vakantie in Zeeland. Deltapark Neeltje Jans bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is er de stormvloedkering. Neeltje Jans staat aan het begin van ’s werelds grootste stormvloedkering. U kunt bij Neeltje Jans een kijkje krijgen in deze kering. Ook is er de Delta Experience. Dit is een 4D animatie die u meeneemt in de reden van de bouw van de Deltawerken: de watersnoodramp in 1953. Daarnaast kunt u in Neeltje Jans verschillende zeedieren ontdekken. Kortom, een bezoek aan Neeltje Jans is een leuk dagje uit voor jong en oud.

Op vakantie in Zeeland: de leukste steden

Ook kunt u allerlei leuke steden en dorpen bezoeken als u op vakantie in Zeeland bent. Bijvoorbeeld provinciehoofdstad Middelburg. In Middelburg kunt u allerlei leuke dingen doen. Gaat u bijvoorbeeld voor een dagje familieplezier? Bezoek dan Mini Mundi, een familiepretpark in Middelburg. In Mini Mundi kunt u de leukste avonturen beleven. Bijvoorbeeld in Miniatuur Walcheren, waar u een kijkje krijgt in de miniomgeving van Middelburg. Of bezoek de indoor speeltuin of het pretpark van Mini Mundi. Heeft u meer zin in een rustig dagje in Middelburg? Bezoek dan een van de musea die de stad heeft.

Boek uw vakantiewoning in Zeeland

Wilt u dit allemaal niet missen? Boek dan nu uw vakantiewoning in Zeeland op Hof Wezinge. De vakantiewoningen kunnen ook geboekt worden als groepsaccommodatie. Bij ons kunt u kiezen uit 4 verschillende typen vakantiewoning:

  • De Veldleeuwerik, voor 8 personen
  • De Scholekster, voor 4 personen
  • De Grutto, voor 4 personen
  • De Rietzanger, voor 8 personen

Alle vakantiewoningen zijn volledig ingericht voor uw gemak. Zo kunt u optimaal genieten als u op vakantie in Zeeland bent.

Op vakantie in Zeeland
Op vakantie in Zeeland

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!