Vakantiehuis Middelburg

Bezoek Hof Welzinge

Een vakantiewoning aan de rand van Middelburg.

Wat is er nou lekkerder dan heerlijk van een vakantie in Middelburg genieten in de comfort van een luxe vakantiehuis? Wij denken helemaal niets. En daarom kunt u bij ons luxe vakantiehuizen in de buurt van Middelburg huren. Het zijn recent gebouwde huizen die volledig ingericht zijn om uw gemak zo groot mogelijk te maken.

Wat kunt u doen vanuit uw luxe vakantiehuis in Middelburg?

Vanuit uw luxe vakantiehuis in Zeeland, in de plaats Middelburg, kunt u allerlei leuke dingen doen. U kunt bijvoorbeeld verschillende bezienswaardigheden in de stad bezoeken. Een van de mooiste bezienswaardigheden is het stadhuis van Middelburg. Het stadhuis staat bekend als een van de mooiste middeleeuwse stadhuizen van Nederland. Het gebouw stamt uit het jaar 1452, en is dus met recht eeuwenoud te noemen. U kunt het gebouw op de markt van buiten bezichtigen, maar u kunt ook een rondleiding door het stadhuis krijgen.

Andere bezienswaardigheden in Middelburg

Een andere mooie bezienswaardigheid is de Abdij van Middelburg, die net als het stadhuis ook in centrum van de stad te vinden is. Dit klooster is gebouwd in de 12e eeuw en is erg groot. Tegenwoordig is het Zeeuws Museum in de abdij gevestigd. Hierdoor wordt een bezoek aan de abdij een extra leuke activiteit.

Fietsen in Middelburg

Ook als u vanuit uw vakantiehuis Middelburg wilt fietsen kunt u genoeg kanten op. Fiets bijvoorbeeld een fietsroute langs Middelburg en Vlissingen. U komt met deze route niet in het centrum terecht, maar hierdoor ziet u Middelburg van een andere kant dan gewoonlijk. Wilt u wel door het centrum van Middelburg fietsen en tegelijkertijd leuke dingen doen? Volg dan de Lekker Bezig fietsroute.

Wandelen in Middelburg

Ook voor de wandelaar is Middelburg een heerlijke vakantiebestemming. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een 5 kilometer lange wandelroute door Middelburg te volgen. Tijdens deze wandeltocht ziet u alle mooie plekjes van de stad. Ook kunt u er voor kiezen rondom (en een klein stukje door) Middelburg te wandelen op de Topwandelroute in de regio Middelburg. Ook een erg mooie wandelroute, maar met net wat meer natuur. Zo is er voor iedereen een mooie route te vinden.

Zoek een mooi vakantiehuis in Middelburg uit

Wij kunnen ons voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meteen een luxe vakantiehuis in Middelburg wilt huren. Kies daarom nu een mooi vakantiehuis in Zeeland van Hof Welzinge uit en verzeker uzelf van een heerlijk verblijf bij ons in Zeeland. We hebben keuze uit verschillende luxe vakantiewoningen, variërend van 4 tot 8 personen. Ook kunt u bij ons met een groep terecht. Bekijk snel de mogelijkheden en reserveer uw vakantiehuis bij Middelburg.

Vakantiehuis Middelburg
Vakantiehuis in Middelburg

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!