Luxe vakantiehuis Zeeland

Luxe vakantiehuis Zeeland

Even helemaal tot rust komen, uitwaaien aan het strand en totaal ontspannen? Boek dan een luxe vakantiehuis in Zeeland. Na een dagje strand, een uitstapje in de omgeving of een mooie wandeling in de natuur, kunt u hier heerlijk ontspannen. Bij Hof Welzinge, ook wel dé Bed & Breakfast van Zeeland, vindt u een luxe vakantiehuis midden in de weilanden, vlakbij Middelburg en het strand.

Vakantie op Walcheren

Omgeven door groen vindt u uw vakantiewoning, naast onze boerderij. Uw luxe vakantiehuis vlakbij Middelburg ligt op het platteland, maar vlakbij de zee en het strand. Vanaf hier bent u zo in de bruisende steden Middelburg en Domburg. Gezellige steden met historische gebouwen, knusse straatjes, diverse musea en heerlijke horecagelegenheden. Daarnaast vindt u verschillende prachtige wandeltochten in de buurt van uw luxe vakantiehuis. Bijvoorbeeld wandelroute fort Rammekens. En vergeet vooral uw fiets niet of huur een fiets vlakbij! De talloze fietstochten brengen u naar de mooiste plekjes in de natuur.

 

Moderne en luxe vakantiehuis Zeeland

Hof Welzinge bestaat uit vier luxe vakantiewoningen onder één dak. De moderne vakantiewoningen zijn erg nieuw en uitgerust met moderne voorzieningen. Zo geniet u van een luxe kookeiland met vaatwasser, fijne badkamer en een heerlijk buitenterras met uitzicht over de weilanden. U hoeft niet bang te zijn voor koude voeten dankzij de vloerverwarming. Een heerlijk luxe vakantiehuis in Zeeland boekt u bij Hof Welzinge! De woningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn ook te combineren naar één groepsaccommodatie voor 30 personen.

Groepsaccommodatie Zeeland

Een gezellig weekendje weg met familie, een leuk vriendenuitje of uitje met een ander groot gezelschap? De vakantiewoningen kunt u boeken als één luxe vakantiehuis in Zeeland voor een gezelschap van maximaal 30 personen. De verschillende woningen worden dan gecombineerd. Hierdoor heeft u verschillende keukens, badkamers en ruime slaapkamers. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld met verschillende gezinnen op vakantie gaat. Dan heeft ieder gezin een eigen woning. Een heerlijke groepsaccommodatie in Zeeland!

Vakantiehuis vlakbij Middelburg

Rondom uw vakantiehuis in Zeeland vindt u veel groen, weilanden en bomen. Dé ideale plek om tot rust te komen en volledig te ontspannen, ook wanneer u een weekendje naar Zeeland komt. In uw vakantiehuis vlakbij de kust geniet u van alle rust, ruimte en natuur. Maar u hoeft zich niet te vervelen! In de omgeving is namelijk erg veel te doen. Zoek de natuur op met een heerlijke duinwandeling of ga naar de verschillende bos- en natuurgebieden. Een actief uitje kunt u doen met één van de vele watersportactiviteiten. In de steden zoals Vlissingen, Domburg of Middelburg kunt u veel culturele en culinaire uitjes beleven.

Vakantie Zeeland met kinderen

Gaat u op vakantie naar Zeeland met de kinderen? Dan kunt u goed bij ons terecht. De kinderen hebben rondom uw luxe vakantiehuis in Zeeland alle ruimte om te spelen. Iedere dag kunnen ze de dieren van onze boerderij begroeten en een handje meehelpen. In Zeeland kunnen jullie als gezin gezellig naar een van de speeltuinen waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Of met regenachtige dagen naar Klok’uus, waar overdekt gespeeld kan worden.

luxe vakantiehuis zeeland

Leuke musea in Middelburg

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u ook gemakkelijk de leuke musea in Middelburg bezoeken. Bijvoorbeeld het Zeeuws Museum. In het Zeeuws museum ziet u allerlei verschillende collecties voorbij komen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar oude klederdracht, maar ook naar wandtapijten en Archeologie uit de regio. En natuurlijk worden er ook verschillende kunstwerken uit Zeeland getoond. U kunt hier een heel mooi kijkje krijgen in de geschiedenis van Zeeland. Dit maakt het een ideaal uitstapje vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland.

Steden bezoeken vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland

Vanuit uw groepsaccommodatie in Zeeland kunt u, naast Middelburg, nog een aantal hele leuke steden en dorpen bezoeken. Bijvoorbeeld Vlissingen. Deze havenstad heeft de langste zeeboulevard van Nederland, Hier heeft u een prachtig zicht op de voorbijvarende schepen. Daarnaast kunt u in de stad heerlijk eten en drinken. Er zijn een heleboel strandpaviljoens waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook zijn  er veel visrestaurants waar u alle Zeelandse vis specialiteiten kunt komen proeven.

Leuke dorpjes in de omgeving

Ook zijn er verschillende leuke dorpjes in de omgeving van onze groepsaccommodatie in Zeeland. Bijvoorbeeld Zoutelande. Zoutelande beschikt mooie stranden, en de omgeving beschikt over een bunkermuseum. En voor de kinderen is een bezoek aan Waterspeeltuin De Meerpaal echt een must.

Bezoek de kerk op zondag

Ook als u op zondag de kerk wilt bezoeken zijn er verschillende mogelijkheden op fietsafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in Ritthem de kerkdienst bezoeken, maar u kunt ook gemakkelijk uitwijken naar Vlissingen.

Ontdek onze groepsaccommodatie in Zeeland

U kunt bij ons met groepen tot 30 personen verblijven. Huur bijvoorbeeld heel Hof Welzinge af, zodat u met uw hele groep op een fijne plek verblijft. U kunt er ook voor kiezen een aantal van de vakantiewoningen te reserveren. Bijvoorbeeld  De Scholekster voor 4 personen en de Veldleeuwerik voor 8 personen. Zo kunt u gemakkelijk zelf een samenstelling maken.

Boek nu uw groepsaccommodatie in Zeeland

Tot ziens
in Zeeland!

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!