Vakantiehuis Vlissingen

Wilt u op vakantie en zoekt u nog een mooi vakantiehuis bij Vlissingen? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen. Hof Welzinge biedt namelijk verschillende vakantiehuizen in de buurt van Vlissingen aan. Dit zijn vakantiehuizen voor 4 personen en vakantiehuizen voor 8 personen. Maar u heeft ook de mogelijkheid met een groep een vakantiehuis bij Vlissingen te huren. U kunt namelijk ook onze accommodaties afhuren voor een verblijf tot 30 personen. Zo kunt u gemakkelijk met uw vrienden of familie genieten van een vakantie in Zeeland!

Keuze uit vele vakantiewoningen bij Vlissingen

Bij Hof Welzinge heeft u dus de keuze uit vier prachtige vakantiewoningen bij Vlissingen.  Al onze vakantiehuizen hebben een eigen karakter en zorgen voor een unieke vakantiebeleving. Naar welk vakantiehuis bij Vlissingen gaat uw voorkeur uit? Bekijk hier onze vier luxe vakantiewoningen.

De Scholekster– Dit vakantiehuis Vlissingen is geschikt voor 4 personen. Met een luxe kookeiland, een badkamer en 2 slaapkamers is het heerlijk genieten in Zeeland.
De Grutto– Deze vakantiewoning in Zeeland is ook geschikt voor 4 personen en heeft dezelfde voorzieningen als De Scholekster. Geniet ook op het terras met prachtig uitzicht!
De Veldleeuwerik– Met plaats voor 8 personen kunt u heerlijk genieten met de familie. Met 2 badkamers en 4 grote slaapkamers heeft u ook genoeg privacy in dit vakantiehuis bij Vlissingen. Geniet daarnaast op het terras van het polderlandschap.
De Rietzanger– Deze luxe vakantiewoning voor 8 personen bezorgt u een vakantie waarin u compleet tot rust komt. De moderne keuken met barretje en het hoekterras met uitzicht over het water zijn schitterend. Daarnaast beschikt deze woning, net als de andere vakantiewoningen, over vloerverwarming door het hele huis.

Uitstapjes vanaf uw vakantiehuis bij Vlissingen

Vlissingen is een mooie Zeeuwse kuststad. Met de langste Zeeboulevard van Nederland kunt u hier heerlijk uitwaaien bij zee en genieten van de stad. Maar er is ook veel anders te doen in de buurt van uw vakantiehuis Vlissingen. Huurt u een huisje in Zeeland en heeft u kinderen mee? Dan is een bezoek aan Het Arsenaal een leuke activiteit. Het Arsenaal is een museum en zee-attractie in Vlissingen waar u zowel een kijkje krijgt in het leven van piraten als de mogelijkheid hebt leuke attracties te bezoeken. Hierdoor is Het Arsenaal voor jong en oud een leuk dagje uit.

Wandel over de boulevard vlakblij uw vakantiehuis Vlissingen

Een wandeling over de boulevard kan niet ontbreken wanneer u een vakantiehuis bij Vlissingen huurt. Wandel richting Dishoek of loop naar het standbeeld van Michiel de Ruyter. Vergeet niet om tussendoor even pauze te nemen bij de heerlijke restaurants en terrassen. Daarnaast is de boulevard roelstoel- en kindwagenvriendelijk, want niemand mag de prachtige boulevard onthouden worden.

Heerlijk wandelen over het strand van Vlissingen

Naast attracties bezoeken, kunt u er ook voor kiezen om lekker over het strand vlakbij uw vakantiehuis bij Vlissingen te wandelen. De stranden bij Vlissingen bestaan voor het overgrote deel uit zand. Iets dat uniek is in Zeeland. Hierdoor kunt u hier hele prettige wandelingen langs zee maken. Er zijn drie stranden te benoemen in Vlissingen, namelijk het Badstrand, het Nollestrand en de Westduin. Dit zijn stuk voor stuk ook ideale stranden om lekker te relaxen. Wel zo prettig als u een heerlijk zonnige vakantie bij Vlissingen heeft.

Reptielenzoo Iguana

Wilt u iets unieks beleven? Ga dan naar Reptielenzoo Iguana. Dit is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Dieren die in beslag zijn genomen door de overheid of om een andere reden niet meer gewenst zijn worden hier naartoe gebracht en opgevangen. En u kunt deze plek bezoeken en ontdekken welke dieren hier allemaal opgevangen worden.

Vakantiehuis bij Vlissingen is ook geschikt voor grote groepen

Komt u met een grote groep naar Zeeland? Ook dan bieden wij u de ideale mogelijkheid om samen met uw vrienden en/of familie te genieten van een vakantie in Zeeland. Hof Welzinge is namelijk ook in zijn geheel of met meerdere woningen af te huren. Onze groepsaccommodatie in Zeeland is geschikt voor maximaal 30 personen en is van alle gemakken voorzien.

Boek nu uw vakantiehuis bij Vlissingen

Bent u enthousiast geworden over Vlissingen, en wilt u graag een mooi vakantiehuis bij Vlissingen boeken? Kies dan uit onze mooie, onlangs gebouwde, vakantiewoningen. Kiest u voor een luxe 4-persoons vakantiewoning? Of gaat u voor een ruime 8-persoons woning? De keuze is aan u. Wij hopen u in ieder geval snel te mogen verwelkomen bij Hof Welzinge!

Vakantiehuis bij Vlissingen
Vakantiehuis bij Vlissingen bij zee

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!