Christelijk vakantiehuis

Christelijk vakantiehuis

Op zoek naar een christelijk vakantiehuis in Zeeland? Kom naar Hof Welzinge! Hier vindt u rust, ruimte en ontspanning in één van onze luxe vakantiewoningen.

Luxe vakantiehuis in Zeeland

Wanneer u toe bent aan vakantie, wilt u hier in alle rust en luxe van kunnen genieten. Op het Zeeuwse eiland Walcheren vindt u onze boerderij met daarnaast vier luxe vakantiehuizen onder één dak. De luxe vakantiehuizen zijn pas net geopend en hierdoor nog helemaal nieuw en zeer modern ingericht. De vakantiehuizen zijn uitgerust met alle luxe apparatuur zoals een bad, kookeiland en aparte toilet. Daarnaast zijn alle vakantiehuizen voorzien van vloerverwarming op de 1e verdieping, Wifi en internetverbinding. Boek een luxe vakantiehuis in Zeeland voor 4-8 personen of als groepsaccommodatie voor 30 personen.

Christelijk vakantiehuis in Zeeland

Geeft u de voorkeur aan een christelijke vakantie in een christelijk vakantiehuis in Zeeland waar rekening gehouden wordt met de zondagsrust en christelijke waarden? Dan is Hof Welzinge perfect voor u voor een christelijke vakantie. Dit houdt in dat aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is. Alle gasten wordt gevraagd de zondagsrust te respecteren en de zondag rustig door te brengen. Daarnaast is er geen televisie aanwezig in de vakantiehuizen. Op fietsafstand van uw vakantiehuis vindt u verschillende kerken.

Omgeving van Ritthem

In de omgeving van Hof Welzinge vindt u verschillende uitstapjes en kunt u verschillende activiteiten beleven. Bezoek bijvoorbeeld een museum in Vlissingen of ga een dagje naar prachtig Middelburg. Ook voor kinderen is er in de omgeving veel te doen. Kinderen kunnen zich uitleven in verschillende speeltuinen in de buurt of op de Kinderboerderij in Middelburg. Zin in een sportieve activiteit? Ga zwemmen in Goes of Golven in Middelburg. Of ontdek wandelend of fietsend de geweldige natuur. U vindt ook verschillende ambachtelijke restaurants in de omgeving voor een heerlijke lunch of diner.

Voorzieningen

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u tijdens uw vakantie of weekendje Zeeland geniet van alle rust, ontspanning en luxe. We bieden dan ook verschillende voorzieningen aan:

  • Gezamenlijk terras met picknicktafel
  • Trampoline
  • Speeltoestel
  • Grasveld voor buitenspellen
  • Fietsverhuur
  • Scooterverhuur
  • Wasmachine & droger
  • Boekenkast & spelletjeskast
  • Ontbijtservice te boeken

Christelijke groepsaccommodatie

Heeft u een groot gezin, of gaat u op christelijke vakantie met een grote groep of meerdere families? U kunt alle christelijke vakantiehuizen tevens boeken als groepsaccommodatie. Het is mogelijk om te boeken voor groepen tot maximaal 30 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit 4 luxe vakantiehuizen met alle voorzieningen. Ons christelijke groepsaccommodatie in Zeeland is mooi gelegen om er met de groep op uit te gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

“Het uitzicht, de ruimte, de rust en alles is helemaal nieuw! Het huis is van alle gemakken voorzien en buiten lopen zelfs schaapjes. Boven en beneden zijn slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten en hierdoor perfect voor mindervaliden. Het huis heeft een goede ligging, bekende steden zoals Vlissingen en Middelburg zijn dan ook snel te bereiken. We hebben ook een zeer leuke en leerzame rondeleiding gekregen op de naastgelegen boerderij.”

Groepsaccommodatie in Zeeland
Christelijk vakantiehuis

Vakantie bij de boerderij

Op steenworpafstand van uw christelijke vakantiehuis vindt u onze boerderij. Hier kunt u tijdens uw vakantie kennis maken met het leven op de boerderij. Bent u benieuwd hoe het boerderijlever gaat, hoe de dieren erbij lopen of wilt u een keertje helpen? Onze boerderij bestaat uit koeien, paarden en schapen. U kunt tussen 13:30 ene 15:30 de dieren van dichtbij bewonderen. Dit is een rustig moment op de boerderij en u kunt dan in alle rust de boerderij ontdekken.

Op vakantie in Zeeland

Vakantie bij het strand

Voor veel mensen bestaat de ideale vakantie uit zon, zee en strand. Vanuit ons christelijke vakantiehuis bent u al snel op het strand. Voor een heerlijke stranddag zijn er verschillende stranden in de buurt. Ontdek het strand op Ritthem, Oostkapelle, Dishoeck of Vlissingen. Elk strand heeft iets unieks en is leuk om eens te bezoeken tijdens uw verblijf.

Bezoek de kerk op zondag

Ook als u op zondag de kerk wilt bezoeken tijdens uw vakantie zijn er verschillende mogelijkheden op fietsafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in Ritthem de kerkdienst bezoeken, maar u kunt ook gemakkelijk uitwijken naar Vlissingen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking en staat deze niet bij de veel gestelde vragen? We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen

Landbouwweg 9
4389 VL Ritthem

 

Ik meld me aan!

En ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gelukt! We hebben de aanmelding ontvangen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

Ich melde mich an!

Und ich halte mich gerne über neue Entwicklungen auf dem Laufenden.

Erfolg! Wir haben die Bewerbung erhalten. Vielen Dank im Voraus für das gezeigte Interesse!